Ο Ν.Βούτσης «απέβαλε» την Χ.Α από την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο
Μετά το άγριο επεισόδιο του σημειώθηκε στην Βουλή με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο πρόεδρος της Νίκος Βούτσης αποφάσισε την αποβολή όλη της ΚΟ του κόμματος από τις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι' αυτήν τη συμπεριφορά.
«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι διά της χειροδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο κ. Βούτσης.
Ακόμη ζήτησε την παραπομπή του βουλευτή, που προκάλεσε το επεισόδιο, στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Όπως πρόσθεσε, οι κανονισμοί φτιάχτηκαν και εφαρμόζονται για την ομαλή λειτουργία της Βουλής.
Ν. Κατσέλη: Πώς θα υπολογιστούν οι καταβολές που έχουν γίνει - Με μειωμένο τόκο οι επόμενες δόσεις
06:00
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00