Ο Ν.Βούτσης «απέβαλε» την Χ.Α από την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο
Μετά το άγριο επεισόδιο του σημειώθηκε στην Βουλή με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο πρόεδρος της Νίκος Βούτσης αποφάσισε την αποβολή όλη της ΚΟ του κόμματος από τις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι' αυτήν τη συμπεριφορά.
«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι διά της χειροδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο κ. Βούτσης.
Ακόμη ζήτησε την παραπομπή του βουλευτή, που προκάλεσε το επεισόδιο, στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Όπως πρόσθεσε, οι κανονισμοί φτιάχτηκαν και εφαρμόζονται για την ομαλή λειτουργία της Βουλής.
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00