ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Το εις βάρος μου επεισόδιο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία

Ν. Δένδιας: Το εις βάρος μου επεισόδιο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η μομφή αφορά όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή να μην μπορεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των επιτροπών. Ο Ηλίας Κασιδιάρης παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας και προτείνεται να μην συμμετέχει ούτε στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και αντίστοιχα περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσής του. Αυτή είναι η πρόταση του Μάκη Μπαλαούρα για να αποφασίσει το Σώμα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος ζήτησε τον λόγο, είπε ότι δεν προξένησε κανένα επεισόδιο, αλλά το αδίκημά του ήταν να περάσει μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάρη. Η ΚΟ της ΧΑ είπε ότι έχει το δικαίωμα της χειροδικίας, ανέφερε, επίσης, ο κ. Δένδιας και εξέφρασε την ελπίδα ότι με αυτό το επεισόδιο, η κοινωνία θα κατανοήσει ότι η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα δεδομένο, αλλά χρειάζεται διαρκής μάχη, ώστε να επιτρέπει στο πολίτευμα αυτό να λειτουργεί, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Παρά την τεράστια προσβολή, θα ήθελα να ελπίζω ότι το εις βάρος μου επεισόδιο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ