Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Αιωνία η μνήμη του
«Κορυφαίο πολιτικό ηγέτη» χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 99 ετών.
Σε δήλωσή του για το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος σημειώνει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας».
Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφήνει, ως κορυφαίος Πολιτικός Ηγέτης, ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του Τόπου μας. Στίγμα το οποίο συνθέτουν, μεταξύ άλλων, ιδίως η αφοσίωση στα Δημοκρατικά Ιδεώδη και στις αρχές της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας καθώς και η υπεράσπιση της Πατρίδας υπό όρους έμπρακτης συνέπειας και συναίνεσης.
Αιωνία η μνήμη του».
Νετανιάχου: «Οι ρουκέτες και τα drones της Χεζμπολάχ επιβάλλουν τη συνέχιση της δράσης στον Λίβανο»
20:54
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34