ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα... τελικού ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα... τελικού ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη
Μετά το 3-1 στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ είναι με το... ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου. Eurokinissi Sports

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και έκανε τεράστιο βήμα για να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη φάση των «4» είναι πλέον το Κύπελλο Ελλάδας κι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τεράστιο προβάδισμα για να είναι από τώρα στον τελικό. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 3-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και είναι με το… ένα πόδι στο ματς που θα κρίνει αν θα καταφέρει να κάνει το back to back στις κατακτήσεις τροπαίων. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα των «κυανέρυθρων» και ουσιαστικά έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό της Τούμπας σε τυπική διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, το οποίο μετέτρεψε σε… μονόλογο. Χρειάστηκαν 24’ για να πάρει προβάδισμα ο «δικέφαλος του Βορρά» με τον Μαουρίτσιο να είναι αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρήκε και πάλι δίχτυα, βάζοντας το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να απαντήσει στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς στο 73’ με ένα υπέροχο γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έφτασαν στο 0-3 ενώ ο Πανιώνιος εν τέλει μείωσε στο 85’ με τον Παναγιώτη Κόρμπο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-3

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΑΕΛ – ΑΕΚ (19:30)

* Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 17 και 18 Απριλίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ