ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Διάψευση για Μιλόγεβιτς

Ολυμπιακός: Διάψευση για Μιλόγεβιτς
Κατηγορηματική διάψευση από Ολυμπιακό για Μιλόγεβιτς EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το όνομα του Σέρβου τεχνικού «παίζει» τις τελευταίες μέρες ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Όσκαρ Γκαρθία στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, καθώς οι πιθανότητες για την παραμονή του Ισπανού και τη νέα σεζόν, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου της Σερβίας, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, όπου βρίσκεται από το προηγούμενο καλοκαίρι και η στάση του δείχνει πως περιμένει κρούση από ομάδα της Ελλάδας, «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό.

Λίγο αργότερα, το «Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» μετέδωσε πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ωστόσο, η αντίδραση της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν άμεση, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία κουβέντα με τον κόουτς του Ερυθρού Αστέρα.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε καν κουβέντα με τον Μιλόγεβιτς. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα πρέπει να έχει μία μίνιμουμ σοβαρότητα», ήταν τα σχόλια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τα σενάρια των τελευταίων ωρών. Το συμβόλαιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τους Σέρβους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου του έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ