ΣΠΟΡ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού Superfoods στον Ολυμπιακό

Η απάντηση του Παναθηναϊκού Superfoods στον Ολυμπιακό
Στις διαρκείς επιθετικές θέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Eurokinissi Sports

Στην επαναλαμβανόμενη δράση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο επίπεδο των ανακοινώσεων και των καταγγελιών, απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods το βράδυ του Σαββάτου.

Εδώ και μερικά 24ωρα η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει επιδοθεί σε μια «πολεμική» ρητορική, ενάντια σε ομοσπονδία και διαιτητές, ενώ οι ιδιοκτήτες της έφτασαν στο σημείο να στείλουν επιστολή ακόμα και στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα. Όλο αυτό το διάστημα, από την Τετάρτη κυρίως μέχρι και το Σάββατο, η άλλη πλευρά – αυτή του Παναθηναϊκού Superfoods – δεν πήρε θέση θέλοντας προφανώς να μην δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της έναρξης των τελικών της Basket League, την Κυριακή (3/6) στο ΟΑΚΑ.

Το Σάββατο (2/6), ωστόσο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια ακόμα επίθεση. Αυτή τη φορά, τα «πυρά» των «ερυθρόλευκων» και της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, συγκέντρωσαν ο ΕΣΑΚΕ κι ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Στον Παναθηναϊκό, μετά και από αυτή την ενέργεια, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να απαντήσουν σε όλα αυτά, τονίζοντας πως η μέχρι τώρα σιωπηρή στάση τους εκλήφθηκε ως αδυναμία. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως η πλευρά του Ολυμπιακού το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να δυναμιτίσει το κλίμα των τελικών που ξεκινούν την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση από πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα. Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια...

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία. Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, όσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια...

Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί...

Πλέον, όλοι απλά γελάνε...

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ