ΣΠΟΡ

Αρνητική απάντηση Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό

Αρνητική απάντηση Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό
Δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο διεθνής φόργουορντ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενημέρωσε τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν αποδέχεται την πρόταση που του έκανε για ανανέωση της συνεργασίας τους και αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους».

Η συνάντηση που είχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο εν τέλει δεν απέφερε καρπούς για τον Ολυμπιακό. Η πρόταση που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στον διεθνή φόργουορντ, δεν τον ικανοποίησε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο το οικονομικό σκέλος όσο κι αυτού που αφορούσε στον ρόλο του παίκτη στην ομάδα, για τον οποίο είχε συνομιλήσει και με τον νέο τεχνικό της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ, δεν τον ικανοποίησαν.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (8/7) έγινε γνωστό πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στον Ολυμπιακό. Αρχικά, κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ διέρρεαν πως «Δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση από τον Παπαπέτρου. Κανείς από την ομάδα δεν έχει ενημερωθεί για την απόφασή του», όμως, λίγη ώρα αργότερα έγινε επίσημα γνωστό πως ο διεθνής καλαθοσφαιριστής ενημέρωσε για την απόφασή του.

Ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, είχε επικοινωνία μαζί του και αφού ενημερώθηκε για την απόφαση του Παπαπέτρου, στη συνέχεια ενημέρωσε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το «όχι» του πελάτη του. Έτσι, η πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών που είχαν κάνει οι Πειραιώτες δεν έγινε δεκτή και ο Παπαπέτρου μετά από μια πενταετία στον Πειραιά αναχωρεί για… άλλες πολιτείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ