ΣΠΟΡ

Super League: Σέντρα στο πρωτάθλημα

Super League: Σέντρα στο πρωτάθλημα
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Την απόφαση να μην υπάρξει τελικά αναβολή της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος για την σεζόν 2018-’19 έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά την συνεδρίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής (24/8).

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (24/8) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την προκήρυξη της πρώτης κατηγορίας για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μία από την Football League, αλλά να δεχθεί την πρόταση της δεύτερης κατηγορίας για το μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League με τον 2ο της «μικρής λίγκας».

Ακολούθησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, όπου αποφασίστηκε να μην υπάρξει τελικά αναβολή στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αλλά να ξεκινήσει κανονικά, με την προκήρυξη που έχει σταλεί στην ΕΠΟ, με τον υποβιβασμό τριών και την άνοδο μίας ομάδας από την Football league.

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ελληνικής Ομοσπονδίας, κάτι που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναδιάρθρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ