ΣΠΟΡ

Super League: Μεγάλη νίκη Παναθηναϊκού, δύσκολα ο Ολυμπιακός

Super League: Μεγάλη νίκη Παναθηναϊκού, δύσκολα ο Ολυμπιακός
Ο νεαρός Γιάννης Μπουζούκης, πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τον Παναθηναϊκό ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI

Πρεμιέρα με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό που νίκησε 1-0 την Ξάνθη στα «Πηγάδια», νικηφόρα άρχισε και ο Ολυμπιακός τη Super League.

Συνεχίστηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και την Κυριακή (26/08) με τρεις αναμετρήσεις. Σε αυτό που έγινε πρώτο χρονικά, ο Πανιώνιος με τον ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στη συνέχεια, στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από την Ξάνθη στα «Πηγάδια» και κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) παρότι δεν θεωρούταν φαβορί λόγω όλων των προβλημάτων που υπάρχουν στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση για τα δεδομένα τόσο της εποχής όσο και του κλαμπ όπως έχουν διαμορφωθεί με τον 20χρονο ταλαντούχο μέσο, Γιάννη Μπουζούκη, να είναι αυτός που σκόραρε στο 69’ για να «καθαρίσει» τον αγώνα.

Τελευταίο ματς της ημέρας στη Super League ήταν αυτό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να πάρουν τη νίκη και χρειάστηκαν για ακόμα μια φορά τον εξαιρετικά φορμαρισμένο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 25 Αυγούστου

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-1

Κυριακή 26 Αυγούστου

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-1

Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-2

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1-0

Δευτέρα 27 Αυγούστου

Λαμία - Άρης (21:30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ