ΣΠΟΡ

Παπούτσια αξίας 100.000 δολαρίων για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Παπούτσια αξίας 100.000 δολαρίων για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Χειροποίητα παπούτσια με απίστευτο κόστος για τον «King» Τζέιμς ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JOHN G. MABANGLO

Εκτός από τις ικανότητές του στο παρκέ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα τραβάει τη νέα χρονιά τα βλέμματα και για έναν ακόμα «χρυσό» λόγο…

Η μετακίνηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λος Άντζελες Λέικερς αναμφίβολα ήταν η είδηση του καλοκαιριού, όχι μόνο για τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ αλλά και, για όλο το μπάσκετ. Ο «Βασιλιάς» θα είναι πλέον… κάτοικος της «πόλης των αγγέλων» και ήδη τα πάντα έχουν αρχίσει να περιστρέφονται γύρω από το όνομά του.

Όπως συνηθίζεται να συμβαίνει με τους σούπερ σταρ του ΝΒΑ, έτσι και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κάθε τι που τον αφορά γίνεται είδηση. Ειδικότερα όταν μιλάμε για αθλητικά παπούτσια που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτόν και θα είναι μοναδικά στο είδος τους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, μάλιστα, εκτός από μοναδικό θα είναι και πανάκριβο καθώς θα κοστίζει μια… περιουσία.

https://www.instagram.com/p/BnBf1w3AtGz

Συγκεκριμένα ο Ντόμινικ Σαμπρόν, γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών με το προσωνύμιο «The Shoe Surgeon» (σ.σ. ο χειρούργος των παπουτσιών), έφτιαξε ένα ζευγάρι ειδικά για τον ΛεΜπρόν σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών που έχει συνεργασία με τον Αμερικανό σούπερ σταρ του αθλήματος. Το παπούτσι που σχεδίασε ο Σαμπρόν θα κοστίζει 100.000 δολάρια και ο λόγος είναι προφανής.

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε αυθεντικό δέρμα κροκόδειλου, χρυσό 24 καρατίων και διαμάντια 2,32 καρατίων! Τα παπούτσια είναι χειροποίητα και πάρα πολύ εντυπωσιακά. Μένει να δούμε αν θα… ρισκάρει ο ΛεΜπρόν να τα φορέσει σε έναν από τους πρώτους του αγώνες με τους «λιμνάνθρωπους»…

https://www.instagram.com/p/BnB0ynsA5-E

ΔΗΜΟΦΙΛΗ