Έλεγχος στατικότητας στο ΟΑΚΑ- Τι διαπίστωσε η UEFA στο ΑΕΚ-Μπάγερν
Έλεγχο στατικότητας του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ ζήτησε η διοίκηση του Σταδίου από την γενική γραμματεία Αθλητισμού.
Η ενέργεια αυτή οφείλεται σε επισημάνσεις που έκανε στην ΠΑΕ ΑΕΚ η UEFA.
Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της UEFA στο παιχνίδι του Champions League της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου παρατήρησε μια ταλάντευση στο πάνω διάζωμα. Αργότερα έστειλε επίσημο έγγραφο, με το οποίο ζητά περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα από τους επικεφαλής του Σταδίου.
Με τη σειρά τους οι διοικούντες του ΟΑΚΑ απέστειλαν στην αρμόδια επιτροπή της γγΑ το σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητούσαν έλεγχο στατικότητας.
Αυτό ίσως έχει άμεσες συνέπειες στη λειτουργία του άνω διαζώματος στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ ως έδρα, αν και σε συγκεκριμένα παιχνίδια μεγάλου ενδιαφέροντος ανοίγουν οι πάνω θύρες.
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Ιράκ: Ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο της βάσης Αΐν αλ-Άσαντ μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων
23:58
Συρία: Η Ουάσινγκτον καλεί σε παύση επιθέσεων σε πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους
23:48
ΗΠΑ: Το υπ. Δικαιοσύνης ζητά από δικαστή να απορρίψει αίτημα ειδικού επιτρόπου για τα αρχεία Έπσταϊν
23:38