ΣΠΟΡ

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Παντελίδης - Πάει στον Άρη

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Παντελίδης - Πάει στον Άρη
Από τον Αστέρα στον Άρη θα βρεθεί ο Έλληνας τεχνικός EUROKINISSI / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και επίσημα, από την Δευτέρα (12/11) ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο των Αρκάδων, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στην Super League, την ισοπαλία (0-0) με την Λαμία και η διοίκηση του Αστέρα την έκανε δεκτή, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτή έγινε αποδεκτή. Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

«Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε»

Μάλιστα, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε δήλωση στο επίσημο site της ομάδας για την αποχώρησή του. «Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του Αστέρα για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο Αστέρας να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν».

Σενάρια για Άρη

Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δύσκολα θα μείνει... άνεργος για μεγάλο διάστημα, μια και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκεται μία... ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ο οποίος την Δευτέρα (12/11) ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Πάκο Ερέρα, όπως είχε αποφασιστεί πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα από την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ