ΣΠΟΡ

Εθισμό του Ντεμπελέ στα video games φοβούνται στη Μπαρτσελόνα

Εθισμό του Ντεμπελέ στα video games φοβούνται στη Μπαρτσελόνα
REUTERS/Benoit Tessier

Φόβους ότι ο πολλά υποσχόμενος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ουσμάν Ντεμπελέ, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 110  εκατομμυρίων ευρώ από τη Ντόρτμουντ, αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού στα video games εκφράζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, που θέλουν την ομάδα της Καταλονίας να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην πανάκριβη μεταγραφή της.

Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Ντεμπελέ προκαλεί εκνευρισμό στον Βαλβέρδε με αποτέλεσμα να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με τη Μπέτις, ενώ δεν αποκλείεται αυτή η τιμωρία του να κρατήσει μερικές αγωνιστικές ακόμη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απουσία του 21χρονου από προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενώ οι προσπάθειες των ιθυνόντων των Καταλανών να τον εντοπίσουν εκείνη την ημέρα, έπεσαν στο κενό. Όταν τελικά ο παίκτης εμφανίστηκε, υποστήριξε πως η αιτία της απουσίας του ήταν στομαχικές διαταραχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Diario AS, ο λόγος της απουσίας του 21χρονου ποδοσφαιριστή ήταν ένας ολονύχτιος αγώνας βιντεοπαιχνιδιών με φίλους του.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φοβούνται μήπως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού με τα βιντεοπαιχνίδια, κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Εξετάζουν μάλιστα σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν την απαραίτητη βοήθεια ώστε να… απεξαρτηθεί.

Η εφημερίδα Sport μάλιστα σημειώνει πως η διοίκηση των Καταλανών του έχει απευθύνει τελεσίγραφο να συμμορφωθεί και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του στην ομάδα, διαφορετικά θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Το βέβαιο είναι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ πως οι Μπλαουγκράνα ακόμη και σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, δύσκολα θα πάρουν πίσω τα χρήματα που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ