ΣΠΟΡ

Europa League: Εκεί θα δείτε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (pics)

Europa League: Εκεί θα δείτε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (pics)
Αυτά τα κανάλια θα μεταδώσουν τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Europa League EUROKINISSI

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη (29/11) αντιμετωπίζουν εκτός έδρα την Ρεάλ Μπέτις και την Τσέλσι, αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που θα πέσουν πρώτοι στην «μάχη», καθώς στις 19:55 θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αντιμετωπίζοντας την Μπέτις. Οι Ισπανοί είναι πρωτοπόροι στον 6ο όμιλο, έχοντας 8 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ελληνική ομάδα, η οποία θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αχμέντ Χασάν και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ εκτός έχουν μείνει και οι Γιάγια Τουρέ και Γιασίν Μεριά. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία θα αρχίσει στις 19:55 και η μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote Sport και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 2.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 22:00 η… σκυτάλη περνάει στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Στάνφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 12ο όμιλο. Οι Λονδρέζοι είναι στην κορυφή του γκρουπ και έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, ενώ οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βίντι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας τους Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, αλλά η συμμετοχή τους δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μια και αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Το ματς του ΠΑΟΚ στην Αγγλία θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote Sport και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ