ΣΠΟΡ

Χριστούγεννα στο... Μέλγουντ: H Λίβερπουλ έκανε το καλύτερο «δώρο» στον τυφλό οπαδό της

Χριστούγεννα στο... Μέλγουντ: H Λίβερπουλ έκανε το καλύτερο «δώρο» στον τυφλό οπαδό της

Την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα τυφλό φίλαθλο της Λίβερπουλ που πανηγύριζε γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, έκανε το γύρο του παγκόσμιου ιστού. 

Λίγες μέρες μετά, ο Μάικ Κίρνι βρισκόταν από τις κερκίδες του Άνφιλντ στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ, παρέα όχι πια με τον ξάδερφό του αλλά με τον ίδιο τον παίκτη που αποθέωνε.

Ήταν πρωτοβουλία του Μο Σαλάχ, ο οποίος, έχοντας δει το περίφημο αυτό βίντεο, ρώτησε αν θα ήταν εφικτό να συναντήσει τον συγκεκριμένο φίλαθλο. Και κάπως έτσι, ο 26χρονος Κίρνι και ο ξάδερφός του, Στίβεν Γκαρσία (ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να του περιγράφει τον αγώνα), πέρασαν το «κατώφλι» του Μέλγουντ.

Συγκινητική εικόνα: Τυφλός οπαδός την Λίβερπουλ πανηγυρίζει το γκολ του Σαλάχ

Ξεναγούμενοι στις εγκαταστάσεις, μίλησαν με τον Γιούργκεν Κλοπ, τον τερματοφύλακα Άλισον Μπέκερ, τον επιθετικό, Ντιβόκ Ορίγκι και άλλους παίκτες ενώ πήραν υπογεγραμμένες τις φανέλες των παικτών.

«Είπα στον Άλισον πως χωρίς την απόκρουσή του, το βίντεο δεν θα είχε γίνει βάιραλ καθώς δεν θα είχαμε περάσει, και γελούσε», είπε μεταξύ άλλων στο BBC Sport ο Κίρνι.

Θα συνεχίσει το σερί η Λίβερπουλ;

Ο 26χρονος είναι… τακτικός θαμώνας στο Άνφιλντ, ωστόσο, παραδέχεται πως η εμπειρία στα… παρασκήνια του Μέλγουντ ήταν εξωπραγματική: «Το Άνφιλντ είναι κομμάτι ενός κόσμου που γνωρίζεις καλά. Ωστόσο, πίσω από τη ‘σκηνή’, η εμπειρία ήταν… ουαου!», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ