ΣΠΟΡ

Βράνιες: Ο διαδικτυακός «πόλεμος» με την Γέλενα που τον εξέθεσε

Βράνιες: Ο διαδικτυακός «πόλεμος» με την Γέλενα που τον εξέθεσε
Eurokinissi Sports/ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Βόσνιας τραγουδίστριας Γέλενα Καρλέουσα και του ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες στα social media έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. 

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, όταν ο Ντούσκο Τόσιτς βρήκε στο κινητό της συζύγου του, ερωτικά μηνύματα από τον Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα, εκθέτοντας τον εαυτό του.

Ο Βράνιες ανέβασε στο Facebook ένα κείμενο, στο οποίο εξηγεί πως έχει η κατάσταση με την τραγουδίστρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό».

Και κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα χέρια της η Γελένα, η οποία με συνεχόμενες αναρτήσεις της στο Facebook (άλλες γυμνές φωτογραφίες και άλλες με τον Βόσνιο να κλαίει) ξεφτίλισε τον Βράνιες.

«Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ... μου πάνω σου.

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ... που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ... γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ... Έτσι κλαίει το μ... και παρακαλάει να είμαι μαζί του».

Τέλος άφησε και ένα κείμενο δείχνοντας το θυμό της: «Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ