ΣΠΟΡ

Το… τερμάτισε: Οπαδός ξέθαψε το κρανίο του νεκρού παππού του για να «πανηγυρίσει» τη νίκη της ομάδας

Το… τερμάτισε: Οπαδός ξέθαψε το κρανίο του νεκρού παππού του για να «πανηγυρίσει» τη νίκη της ομάδας
Screen grab από βίντεο / CNNi

Έχοντας κερδίσει μόνο δύο μεγάλους τίτλους από το 1996, η ισοπαλία της Κυριακής με την Κλουμπ Ατλέτικο Τίγρε ήταν μια τεράστια νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα Ράσινγκ Κλουμπ της Αργεντινής.

Για να γιορτάσουν, δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και συγκεντρώθηκαν στον οβελίσκο, ένα γνωστό ιστορικό μνημείο.

Η σημασία αυτής της νίκης ήταν τέτοια –τουλάχιστον για έναν οπαδό της ομάδας- που αποφάσισε να έχει μαζί του και τον νεκρό… παππού του, ο οποίος του είχε μεταδώσει την αγάπη για την Ράσινγκ Κλουμπ.

Ο Γκάμπριελ Αράντα προχώρησε σε εκταφή του κρανίου του παππού του και το πήρε μαζί του στη… φιέστα που στήθηκε στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του TNS Sports, ο οποίος για κάποιο άγνωστο λόγο προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τη νεκροκεφαλή, ο Αράντα είπε πως αποφάσισε να προχωρήσει στην εκταφή γιατί ο παππούς του, Βαλεντίν Αγκιλέρα, θα αισθανόταν υπερήφανος για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Αράντα αποκάλυψε πως δεν είναι η μοναδική φορά που βγάζει το κρανίο του παππού του από τον τάφο, καθώς το θεωρεί… γούρι.

Και παρότι είναι γνωστό ότι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Αργεντινής είναι από τους πιο… παθιασμένους του κόσμου, ο Γκαμπριέλ Αράντα μπορεί να ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη!

Football fan exhumes grandad's skull to celebrate team's historic win, Matias Grez, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ