ΣΠΟΡ

Basket League: Νικητής άνευ αγώνα ο Παναθηναϊκός, στην Α2 ο Ολυμπιακός

Basket League: Νικητής άνευ αγώνα ο Παναθηναϊκός, στην Α2 ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρισκόταν κανονικά στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός όχι, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να «πάρουν» άνευ αγώνα τη νίκη (20-0) στον πρώτο προημιτελικό της Basket League, να κερδίσουν τη σειρά και οι Πειραιώτες να «πέσουν» στην Α2.

Το΄πε και το΄κανε ο Ολυμπιακός και δεν εμφανίστηκε τελικά στο ΟΑΚΑ. Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έδωσε κανονικά το «παρών» με τον Ρικ Πιτίνο να μην χάνει την ευκαιρία για… προπόνηση στους παίκτες του.

Και κάπως έτσι δόθηκε μια… σπάνια ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό να δουν τον Πιτίνο να προπονεί τους «πράσινους».

Η αναμονή, λοιπόν, κράτησε ως τις 19:20. Εκεί, ακούστηκε η κόρνα του γηπέδου όπου σήμανε και τη λήξη του χρονικού περιθωρίου που είχε ο Ολυμπιακός για να εμφανιστεί στο γήπεδο.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίστηκαν, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ 20-0 στα χαρτιά και η σειρά των προημιτελικών πάει στο 2-0 για τους «πράσινους», οι οποίοι πλέον περιμένουν αντίπαλο στα ημιτελικά, με τους Πειραιώτες να υποβιβάζονται στην Α2 μετά από αυτή τους την απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ