ΣΠΟΡ

Νεϊμάρ: Κινδυνεύει με φυλάκιση για τις γυμνές φωτογραφίες του «θύματος βιασμού»

Νεϊμάρ: Κινδυνεύει με φυλάκιση για τις γυμνές φωτογραφίες του «θύματος βιασμού»
Instagram/Screengrabs

Στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» το όνομά του μετά την κατηγορία Βραζιλιάνας πως τη βίασε, ο Νεϊμάρ απέκτησε… νέα προβλήματα, καθώς κινδυνεύει με φυλάκιση για έναν ακόμη λόγο.

Ο 27χρονος κοινοποίησε τη συνομιλία με το φερόμενο ως θύμα του, δείχνοντας όλες τις προκλητικές φωτογραφίες που του είχε στείλει για να αποδείξει ότι πρόκειται για «παγίδα».

Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας διέταξε ωστόσο έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν δημοσιοποίησε το ιστορικό της συνομιλίας του με την κοπέλα.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου μπορεί μάλιστα να επιφέρει ποινή φυλάκισης από ένα έως και πέντε έτη, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Sun.

Ο Βραζιλιάνος σταρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του ανεβάζοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη συνομιλία μεταξύ του ίδιου και του φερόμενου ως θύματος.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται δεκάδες προκλητικές φωτογραφίες της Βραζιλιάνας τις οποίες φέρεται να του έστειλε.

«Από αυτήν τη στιγμή θα τα δημοσιεύσω όλα, όλες τις δικές μας στιγμές, που είναι προσωπικές, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ώστε να φανεί πραγματικά ότι δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μέσα σε τέσσερις τοίχους, κάτι που συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια. Την επόμενη μέρα δεν συνέβη τίποτα περισσότερο, συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στο βίντεό του, το οποίο έχει διαγράψει από το προφίλ του.

Ενώ συνεχίζει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια λέξη βαριά. Πολύ σκληρή. Με εξέπληξε. Είναι πολύ κακό και πολύ λυπηρό να ακούγεται αυτό γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν το χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου και πως δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν μια παγίδα στην οποία έπεσα, αλλά αυτό σου γίνεται μάθημα για το μέλλον. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Είναι πραγματικά λυπηρό».

Η καταγγελία

Η γυναίκα, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, ισχυρίζεται πως είχε κλείσει ραντεβού με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ μέσα από τα social media, στις 15 Μαΐου, στο Παρίσι.

Όπως ισχυρίζεται, ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε στις 20:00 στο ξενοδοχείο όπου είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, ενώ μετά από λίγη ώρα και υπό την επήρεια αλκοόλ έγινε επιθετικός, εξαναγκάζοντάς την διά της βίας να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Το φερόμενο ως θύμα δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις γαλλικές Αρχές, καθώς ήταν τρομοκρατημένο και σε κατάσταση σοκ, φεύγοντας το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα.

Έτσι αποφάσισε, μετά από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου, να κάνει την καταγγελία στην αστυνομία του Σάο Πάολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ