«Ασημένιος» ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23
Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας αθλητής με άλμα στα 5,60μ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.
Αφού άφησε τα πρώτα ύψη, πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,40 μέτρα, ενώ είχε και μία άκυρη στα 5,50μ., ύψος που άφησε στη συνέχεια. Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 5,60 μέτρα και μπήκε στα μετάλλια, ενώ έδωσε αγώνα για το χρυσό.
Έχοντας δύο άκυρα στα 5,65 μέτρα συνέχισε για τα 5,70 και τελικά είχε ακόμη ένα άκυρο και ολοκλήρωσε τον αγώνα του. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάρε με άλμα στα 5,65 μέτρα.
Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Γάλλος Τιμπό Κολέ που πέρασε τα 5,60 μέτρα με τη δεύτερη προσπάθεια.
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση αφού ο Μίλτος Τεντόγλου την Παρασκευή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι» - Η ανάρτησή του
13:47
Βουλή: Επίσημα «εκτός» ο Καλαματιανός - Τα πυρά της Κουμουνδούρου
13:47
Προστασία από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σε Αττική, Εύβοια, Λακωνία και Ιωάννινα - Πότε ισχύει
13:45
Γκάντι Άιζενκοτ: Ποιος είναι ο κύριος αντίπαλος του Νετανιάχου - Οι απώλειες και οι ρίζες στο Μαρόκο
13:42