ΣΠΟΡ

Γιατί ζητά ο Αντετοκούνμπο να μην τον αποκαλούν MVP

Γιατί ζητά ο Αντετοκούνμπο να μην τον αποκαλούν MVP
AP Photo/Petros Giannakouris

Χιλιάδες φίλοι των Μπακς βρέθηκαν έξω από το γήπεδο Fiserv Forum για να τιμήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς το Μιλγουόκι γιόρτασε τη «Giannis Antetokounmpo Day».

Ο Έλληνας σταρ στο πλαίσιο της ομιλίας του δήλωσε ότι δεν θέλει να τον αποκαλούν MVP μέχρι να κερδίσει ξανά το συγκεκριμένο βραβείο του χρόνου!

Τόνισε επιπλέον, ότι ο επόμενος στόχος του ίδιου αλλά και της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Από αύριο, σας παρακαλώ μην με αποκαλείτε MVP επειδή θα το κερδίσω ξανά του χρόνου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για το γεγονός ότι με ευλόγησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο και μου επέτρεψε να γίνω draft pick από τους Μιλγουόκι Μπακς. Τώρα πάμε για το μεγάλο τρόπαιο, το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

Η 14η Ιουλίου θα είναι εφεξής αφιερωμένη στον Έλληνα αστέρα και ηγέτη των Μπακς, για το πάθος που επανέφερε στο Μιλγουόκι, μετά τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν με την ανάδειξή του σε MVP!

Στην προκήρυξη ο Κρις Άμπελε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Κομητεία κατέληξε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να του αποδώσει αυτή την ξεχωριστή τιμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ