ΣΠΟΡ

Πρόοδος για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: Είδε αγώνα της Formula 1!

Πρόοδος για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: Είδε αγώνα της Formula 1!
AP Photo/Ricardo Mazalan

Έξι χρόνια μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις ενώ έκανε σκι, το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, τα πράγματα για τον Γερμανό μύθο της Formula 1 δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα.

Μπορεί οι ειδήσεις σχετικά με την υγεία του να είναι ελάχιστες και να βγαίνουν πολύ προσεκτικά από την οικογένειά του και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, όμως, τα τελευταία νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και, αν μη τι άλλο, άκρως συγκινητικά.

Ο Ζαν Τοντ, το «αφεντικό» της Formula 1, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο σπίτι του Μίκαελ Σουμάχερ στην Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί ένα grand prix!

«Πάντα είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω, αλλά είναι αλήθεια. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν καλά στο σπίτι του. Δεν τα παρατάει συνεχίζει να μάχεται. Το ίδιο πράττει και η οικογένεια του. Η φιλία μας δεν μπορεί να είναι η ίδια με το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η επικοινωνία μας δεν γίνεται να είναι η ίδια όπως παλιά», είπε χαρακτηριστικά στο «Radio Monte».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ