ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν 4-0: Πρόκριση με ξέσπασμα

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν 4-0: Πρόκριση με ξέσπασμα
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Θέση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έκλεισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν παράλληλα την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί πλέον να ετοιμάζεται για τις δύο «μάχες» με την Μπασακσεχίρ στην επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μια και πέρασε το… εμπόδιο των Τσέχων. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το… ξέσπασμά τους στο δεύτερο μέρος και με… δράστες τους Γκιγέρμε (51’), Γκερέρο (69’), Σεμέδο (82’) και τη… βοήθεια του Μπράμπετς (73’) πανηγύρισαν την πρόκριση.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια, τουλάχιστον στο Europa League, μια και σε περίπτωση αποκλεισμού από τον 3ο προκριματικό θα βρίσκεται στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια, στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση επί των Τούρκων και η παρουσία στους ομίλους του Champions League, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ