ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για το απόλυτο - Πού θα μεταδοθεί το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για το απόλυτο - Πού θα μεταδοθεί το ντέρμπι
ΙΝΤΙΜΕ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, που καλείται να ξεχάσει το 2-2 με την Τότεναμ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, καθώς απόψε το μενού έχει ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ.

Για την ομάδα του Πειραιά πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τους «πράσινους» που ίσως σήμερα υπερβούν εαυτούς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», καθώς πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζονται ως ειδικών συνθηκών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Βαλμπουενά θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Γκερέρο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Μπα, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπενζιά, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Το ντέρμπι των αιωνίων θα μεταδόσει στις 20.30 το κανάλι Novasports 1 HD.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ