ΣΠΟΡ

«Χορταστική» ισοπαλία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

«Χορταστική» ισοπαλία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ
ΑΡ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε, η Άρσεναλ ισοφάρισε αλλά οι δυο ομάδες στη συνέχεια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το 1-1.

Οι δυο τους τα έδωσαν όλα στο βροχερό «Ολντ Τράφορντ», χάρισαν σπουδαίο θέαμα, όμως, καμία από τις δυο δεν μπόρεσε να φύγει από το χορτάρι με τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 1-1 είναι δίκαιο, με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξουν τη μοίρα του ματς -κάτι που εν τέλει δεν έγινε.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το γκολ, με ένα εξαιρετικό σουτ του Σκοτ ΜακΤόμινι δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 58’, κάνοντας το 1-1 για την Άρσεναλ με ένα ιστορικό γκολ για τον ίδιο. Ο φορ των «κανονιέρηδων» έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Ντένις Μπέργκαμπ που σκοράρει και στα επτά πρώτα ματς των Λονδρέζων σε μια σεζόν στην Premier League.

Στη συνέχεια, τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Άρσεναλ, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Σόλσκιερ και Έμερι έκαναν τις παρεμβάσεις τους από τον πάγκο, πλην όμως το 1-1 δεν άλλαξε και έτσι οι δυο ομάδες αρκέστηκαν στον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Μετά από επτά αγωνιστικές, λοιπόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 9 βαθμούς και είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Άρσεναλ είναι στους 12 και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Γουέστ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ