ΣΠΟΡ

Περιστέρι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-78: «Καμπανάκι» ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Περιστέρι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-78: «Καμπανάκι» ενόψει «διαβολοβδομάδας»
INTIME

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ήταν αυτός που έπρεπε και το Περιστέρι επικράτησε 82-78 σπάζοντας ξανά μετά από πέρσι το αήττητο των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχοντας και το μυαλό του στα ματς που έρχονται στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μιας και ηττήθηκε με 82-78 από το Περιστέρι εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ομάδα των Δυτικών προαστίων έσπασε το σερί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κυριάρχησε απόλυτα και στις δύο άκρες του παρκέ μετά το 15’ και εκμεταλλεύτηκε τη μουδιασμένη εμφάνιση των «πράσινων», που υπέπεσαν σε πολλά λάθη (20) και τα… έσπασαν από τη γραμμή των βολών (19/34).

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκο Παππά (πυρετό), ενώ ο Νικ Καλάθης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ζήτησε αλλαγή και δεν ξαναμπήκε στο β΄ μέρος. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 15 πόντους, ενώ διψήφιος ήταν και ο Τάιρις Ράις με 13 πόντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ