ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λάρισα 121-78: Εύκολη νίκη πριν τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λάρισα 121-78: Εύκολη νίκη πριν τον Ολυμπιακό
INTIME

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε 121-78 της Λάρισας εντός έδρας και πλέον ετοιμάζεται για τα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά από τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήθελε να ξεσπάσει και το κατάφερε στον αγώνα με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική αφού επικράτησε 121-78 των Θεσσαλών.

Πλέον οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο ετοιμάζονται αρχικά για το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Euroleague και στο «καπάκι» για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ σε μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» για την διοργάνωση.

Ο Ντίνος Μήτογλου χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως σέντερ και πραγματοποίησε μία από τις πιο... γεμάτες εμφανίσεις του (19 πόντοι - 9 ριμπάουντ), ενώ ορεξάτοι ήταν και οι ΝτεΣόν Τόμας (19π., 5ρ.) - Τζέικομπ Ουάιλι (18π., 6ρ.) - Ουέσλι Τζόνσον (16π., 5ρ.) - Τζίμερ Φριντέτ (16π., 5ασ.). Πρώτοι σκόρερ της Λάρισας ήταν οι Μπράντον Ρας (14π.), Μπίλι Γκάρετ Τζούνιορ (19π.).

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η κρίσιμη «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague με τις... μάχες κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/3) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (5/3).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ