Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς - Φόβοι για σοβαρή ζημιά
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποχώρησε με πρόβλημα από τη σημερινή (25/5) προπόνηση της Μίλαν και από το «στρατόπεδο» των «ροσονέρι» εκφράζονται ανησυχίες για πολύ σοβαρό τραυματισμό.
Ο 39χρονος επιθετικός αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις χαμηλά στη γάμπα, μετά από ένα σουτ που επιχείρησε, αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο και μέσα στη μέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Το «καλό» σενάριο είναι να έχει υποστεί κάποιον μυϊκό τραυματισμό, αλλά, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα.
Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, δεν αποκλείεται να σημάνει το τέλος στην καριέρα του σπουδαίου Σουηδού φορ.
ΚΟΣΜΟΣ
Ανοίγει ο δρόμος για τη μετονομασία του αεροδρομίου του Μιλάνο σε Μπερλουσκόνι - Άκυρες οι προσφυγές
19:32
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη η 19χρονη που τραυμάτισε τη φίλη της μετά από καβγά στην Αγία Βαρβάρα (vid)
19:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεμιστοκλέους στο CNN Greece: Μειώθηκε στις 4,5 ώρες η αναμονή στα ΤΕΠ των νοσοκομείων
19:15
ΚΟΣΜΟΣ
Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη: Άγαλμα της Αθηνάς ύψους 2 μέτρων βρέθηκε στην Τουρκία (pics)
19:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ