Πέθανε ο Αμερικανός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου
Ο Αμερικανός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου, κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956 στη Μελβούρνη, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η World Athletics.
Ο Μόροου είχε πανηγυρίσει το χρυσό στα 100μ και 200μ, ενώ είχε εξασφαλίσει τη νίκη των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4x100μ, στην οποία έκαναν και παγκόσμιο ρεκόρ. Παράλληλα, μαζί με τους Τζέσε Όουενς, Καρλ Λιούις και Γιουσέιν Μπολτ είναι οι μοναδικοί σπρίντερ που έχουν κατακτήσει τις τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες σε μία Ολυμπιάδα.
Το 1956 το «Sports Illustrated» τον είχε ανακηρύξει «Αθλητή της Χρονιάς», ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε 11 επικυρωμένα παγκόσμια ρεκόρ.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μόροου πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Σαν Μπενίτο του Τέξας.
Λέκκας για ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη: Αντίστοιχα φαινόμενα θα εμφανίζονται συχνότερα (vids)
13:09
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53