ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τον απογευματινό γύρο θριάμβου στην πόλη για το πρωτάθλημα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τον απογευματινό γύρο θριάμβου στην πόλη για το πρωτάθλημα
Reuters / Albert Gea

Η Βαρκελώνη ετοιμάζεται να αποθεώσει το καμάρι της πόλης, στον γύρο θριάμβου που θα κάνει η Μπαρτσελόνα το απόγευμα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ο 24ος τίτλος στην ιστορία των μπλαουγκράνα μπορεί να πανηγυρίστηκε έξαλλα στο γήπεδο της Γρανάδα, από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Λουίς Ενρίκε, δεν είχε όμως την ανάλογη υποδοχή στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε αργά το βράδυ στην Καταλονία ώστε να στηθεί μεγάλη γιορτή.

2016 05 14T173905Z 1876909192 LR1EC5E1D0VL5 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Πηγή: Reuters / Pepe Marin)

Μετά τα πανηγύρια στα αποδυτήρια, θα περίμενε κανείς να ακουστεί το "campeones-campeones" και στο σπίτι της ομάδας, εκτός από τους δρόμους της πόλης, όπου λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης είχαν βγει χιλιάδες οπαδοί του συλλόγου.

Όμως το Camp Nou ήταν "ρεζερβέ" από μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς Αμερικανού καλλιτέχνη, Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος βέβαια έζησε για λίγα λεπτά και αυτός, τι σημαίνει να είσαι στην Βαρκελώνη και η Μπάρτσα να σηκώνει τίτλο.

Έτσι οι παίκτες, αφού πήραν μια μικρή δόση από πανηγυρισμούς, με την επιστροφή τους στην Βαρκελώνη το βράδυ του Σαββάτου και αφού γλέντησαν σε πριβέ πάρτυ κεντρικού ξενοδοχείου, πήραν δυνάμεις για την μεγάλη παρέλαση με το ανοιχτό λεωφορείο, που θα παραλύσει το απόγευμα την ζωή στην Καταλανική πρωτεύουσα.

Μέχρι την ώρα της παρέλασης η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε στο κανάλι της στο You Tube, σαν "ορεκτικό", το ταξίδι της επιστροφής της ομάδας από την Γρανάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ