Αφήνει για λίγο το στίβο η έγκυος Νικόλ Κυριακοπούλου
Πηγή: Reuters / Michael Kooren

Με ένα υπέροχο βίντεο στον λαγαριασμό της στο Facebook η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε γνωστό ότι είναι έγκυος και ως εκ τούτου θα αφήσει για ένα μικρό διάστημα τον στίβο και τους αγώνες.

Η 30χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ήταν η μεγάλη άτυχη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, όταν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού της στο πόδι (Ρίο 2016: αποσύρθηκε από τους Αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου ). Εκεί όμως που το 2016 έμοιαζε να είναι μια κακή χρονιά, ήρθε η ομορφότερη είδηση για κάθε γυναίκα και το κλείσιμο του έτους γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου τρισευτυχισμένη μοιράστηκε με όλους τους φίλους της την είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της Ανδρεά Λιναρδάτο, κάτι που ήταν ο μεγάλος της στόχος (πέρα από διακρίσεις και μετάλλια), όπως έλεγε σε κάθε της συνέντευξη.

Η Κυριακοπούλου θα χάσει έτσι το Παγκόσμιο του Στίβου που θα γίνει τον Αύγοσυτο στο Λονδίνο, όμως σίγουρα η γέννηση του παιδιού της θα είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο στην καριέρα της. Οι ευχές όλων των Ελλήνων φιλάθλων την συνοδεύουν.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!