Αφήνει για λίγο το στίβο η έγκυος Νικόλ Κυριακοπούλου
Με ένα υπέροχο βίντεο στον λαγαριασμό της στο Facebook η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε γνωστό ότι είναι έγκυος και ως εκ τούτου θα αφήσει για ένα μικρό διάστημα τον στίβο και τους αγώνες.
Η 30χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ήταν η μεγάλη άτυχη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, όταν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού της στο πόδι (Ρίο 2016: αποσύρθηκε από τους Αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου ). Εκεί όμως που το 2016 έμοιαζε να είναι μια κακή χρονιά, ήρθε η ομορφότερη είδηση για κάθε γυναίκα και το κλείσιμο του έτους γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου τρισευτυχισμένη μοιράστηκε με όλους τους φίλους της την είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της Ανδρεά Λιναρδάτο, κάτι που ήταν ο μεγάλος της στόχος (πέρα από διακρίσεις και μετάλλια), όπως έλεγε σε κάθε της συνέντευξη.
Η Κυριακοπούλου θα χάσει έτσι το Παγκόσμιο του Στίβου που θα γίνει τον Αύγοσυτο στο Λονδίνο, όμως σίγουρα η γέννηση του παιδιού της θα είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο στην καριέρα της. Οι ευχές όλων των Ελλήνων φιλάθλων την συνοδεύουν.
«Χτύπημα» σε κύκλωμα ναρκωτικών: 23χρονος είχε στήσει εργαστήρια κοκαΐνης σε Αργυρόπουλη και Ραφήνα
12:32
Αίτημα να κηρυχθεί η Λήμνος σε κατάσταση έκατακτης ανάγκης: Χωρίς νερό η Μύρινα - Κλειστά σχολεία την Τρίτη
12:19
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη - Δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες
12:15
50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας - Σήμερα η μεγάλη παρέλαση και η λαμπερή τελετή λήξης
12:10