Ισχυρές πιέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών με «βουτιά» άνω του 2%
Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα 4/9, οι οποίες υποχώρησαν προς τα επίπεδα των 1.270 μονάδων, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 17:19 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 1.267,33 μονάδες σημειώνοντας πτώση 2,47%, με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 86,52 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η αγορά βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις πολυαναμενόμενες αξιολογήσεις του Σεπτεμβρίου, καθώς την Παρασκευή 8/9 η DBRS και την Παρασκευή 15/9, οι DBRS και η Moody’s αντίστοιχα, θα ανακοινώσουν τις θέσεις τους για την ελληνική οικονομία και την επενδυτική βαθμίδα.
Οι δύο αξιολογήσεις θα δώσουν τον τόνο για την «επόμενη μέρα» στην ελληνική αγορά, καθώς αναμένεται να έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση στην οπτική των ξένων και τις εισροές που δυνητικά μπορούν να ενεργοποιήσουν προς τα ελληνικά αξιόγραφα.
Δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της στην Πάτρα και κατάφερε να ξεφύγει – Την καταδίωκε με μηχανή
08:58
Χαλαζόπτωση έπληξε την Αλεξανδρούπολη καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
08:57
Δολοφονία Γεωργίου: Έσπασε το χέρι του από τα χτυπήματα ο Αιγύπτιος – Πούλησε το λάπτοπ για 50 ευρώ
08:48
Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε πρώην στρατόπεδο στη Θεσσαλονίκη
08:43