Αλλάζει κατεύθυνση ο Γενικός Δείκτης Τιμών - Επανέρχεται πάνω από τις 1.450 μονάδες
Ισχυρή άνοδο καταγράφουν οι τιμές των μετοχών το πρωί της Δευτέρας 3/6, στην πρώτη συνεδρίαση του μήνα Ιουνίου, με την αγορά να επανέρχεται πάνω από τις 1.450 μονάδες.
Η αγορά ανακάμπτει μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε συνολικές απώλειες 3,33% και σύμφωνα με την BETA Χρηματιστηριακή, «υπενθύμισε ότι σε μια αγορά με περιορισμένο περιεχόμενο νέων, η κόπωση έρχεται γρήγορα χωρίς μεγάλες εξαιρέσεις εναρμονίζοντας την συμπεριφορά της εγχώριας αγοράς με την διεθνή τάση».
Ειδικότερα, σήμερα στις 13:44, ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 1.450 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,27%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 36,84 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,65%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,64%.
SPONSORED
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το εσωτερικό Erasmus - Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται
00:30
ΟΗΕ: Έκκληση για προστασία των παιδιών μετά την επίθεση σε εστία στο Λουχάνσκ
23:57
Χανταϊός: Ο καπετάνιος του MV Hondius μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει το πλοίο
23:46
Φιλ Κόλινς: «Είμαι πιο υγιής από όσο ήμουν εδώ και καιρό»
23:34