Οι επενδυτές επιστρέφουν στο Χρηματιστήριο Αθηνών με φόντο το πλεόνασμα
Πίνακας Χρηματιστηρίου
CNN GreeceΚέρδη άνω του 1,30% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών το μεσημέρι της Τρίτης 22/4, μετά από τη διήμερη «παύση» λόγω του Πάσχα, τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών κερδίζει 1,30% στις 1.663 μονάδες με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 49,98 εκατ. ευρώ.
Τα καλά νέα της ημέρας και συγκεκριμένα το υπερπλεόνασμα 3,18 δισ. ευρώ του ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, σε συνδυασμό με τα τρία μόνιμα μέτρα στήριξης που ήρθαν ως «έκπληξη» σήμερα δια στόματος πρωθυπουργού στήριξαν την εγχώρια αγορά και «έπεισαν» του επενδυτές να αγοράσουν.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την εγχώρια ευφορία, η ανησυχία παραμένει σε διεθνές επίπεδο, με τους αναλυτές να μην αποκλείουν ένα νέο sell-off στη Wall Street.
Οι μετοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο αυτή την ώρα:

Τελευταία ενημέρωση: 13:42
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο χρυσός ξεπέρασε τα 3.500 δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία
Οι επιθέσεις του Τραμπ στον Πάουελ (Fed) κάνουν τους επενδυτές επιφυλακτικούς
Πάνω από χίλια κυβικά νερό το δευτερόλεπτο καταλήγουν στον Έβρο: Μία απέραντη λίμνη η περιοχή
08:22
Τροχαίο στη Θηβών: Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα - Τρεις τραυματίες
08:10
Διασώστης του ΕΚΑΒ στην Πάτρα ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένο άνδρα ενώ του έδινε τις πρώτες βοήθειες
08:06
Το παρασκήνιο της νέας κόντρας με Σαμαρά και η απάντηση Μητσοτάκη: «Κριτική χωρίς βάρος και ουσία»
08:01