Η 5η Λεωφόρος στην κορυφή, η Ερμού στην 25η θέση των πιο ακριβών εμπορικών δρόμων σήμερα
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Cushman & Wakefield "Main Streets Across the World" η Πέμπτη Λεωφόρος στο Μανχάταν είναι ο πιο ακριβός εμπορικός δρόμος του κόσμου. Το δημοσίευμα του WWD άλλωστε διευκρινίζει ότι τα ενοίκια από την 49η έως και την 60η οδό της Νέας Υόρκης αυξήθηκαν κατά 3.6% μόνο στο δεύτερο 4μηνο του 2015 με μέση τιμή που αγγίζει τα 2.818 ευρώ ανά τ.μ. το μήνα.
Ακολουθούν η Causeway Bay στο Χόνγκ Κόνγκ στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει η λεωφόρος Champs Elysees του Παρισιού. To top 5 των πιο ακριβών δρόμων παγκοσμίως συμπληρώνει η New Bond street στο Λονδίνο και η Via Montenapoleone στο Μιλάνο. Όσον αφορά την Ελλάδα η Ερμού εξακολουθεί να είναι στην 25η θέση όπως και πέρσι κάνοντας το 2007 (όταν η Ερμού φιγούραρε στο νούμερο 10) αιώνες μακριά.

Η ετήσια έκθεση της C&W “Μain Streets across the World” πραγματοποιήθηκε για 27η χρονιά και αναγνωρίζεται από την εμπορική και κτηματομεσιτική κοινότητα ως το βαρόμετρο για την παγκόσμια αγορά λιανικής. Φέτος μπήκαν στο μικροσκόπιο της ανάλυσης τους περισσότεροι από 550 εμπορικοί δρόμοι σε 65 χώρες παγκοσμίως.
Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Ποιες στρατιωτικές επιλογές «ζυγίζει» ο Τραμπ
07:52
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η φωτιά της Μέσης Ανατολής και ο μικρόκοσμος της ελληνικής Βουλής
07:45
«Πικρή» χρονιά το 2025 για την μπύρα: Πτώση 6% - Πώς ξεκίνησε η αγορά το 2026
07:42
Πάνω από 1200 νεκροί στο Ιράν από την έναρξη του πολέμου - Ο τραγικός απολογισμός σε Ισραήλ, Λίβανο και χώρες του Κόλπου
07:37