ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Καραγιάννης: Τρεις μήνες «μπροστά» από το χρονοδιάγραμμα ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος

Καραγιάννης: Τρεις μήνες «μπροστά» από το χρονοδιάγραμμα ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος
Ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα βρίσκεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα βρίσκεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού Υποδομών, κ. Γιώργου Καραγιάννη, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη στην Αχαΐα σε τρία έργα υποδομών μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Τέλος, υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής - ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο γίνεται πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας.

«Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην #Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».

Η ανάρτηση του υφυπουργού:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ