ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σε καταστήματα παιχνιδιών και Βαρβάκειο ο Γεωργιάδης: «Το καλάθι του Άη Βασίλη πάει πολύ καλά»

Σε καταστήματα παιχνιδιών και Βαρβάκειο ο Γεωργιάδης: «Το καλάθι του Άη Βασίλη πάει πολύ καλά»
«Το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές, πάει πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. EUROKINISSI / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στην Βαρβάκειο Αγορά πραγματοποίησε το Σάββατο (24/12) παραμονή Χριστουγέννων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης .

«Συναντήθηκα με τους δύο προέδρους των Κρεοπωλών και της Ιχθυαγοράς και περάσαμε σχεδόν από όλα τα μαγαζιά. Μίλησα με κόσμο και συμφωνήσαμε να βρούμε τρόπους να αναδείξουμε την Βαρβάκειο ακόμη περισσότερο» αναφέρει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας πως «οι τιμές ήταν πράγματι εξαιρετικά καλές. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να είμαι δίπλα στον καταναλωτή, να είμαι δίπλα στον συμπολίτη που τώρα περνάει δύσκολα και πιέζεται».

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε μαζί με τον γιο του Αλκαίο καταστήματα παιχνιδιών ξεκινώντας από το Jumbo για να δούνε το «Καλάθι του Άη Βασίλη».

Ακολούθησε επίσκεψη στον «Μουστάκα» στο Μοναστηράκι ενώ με τον πρόεδρο του ΣΕΒΠΑ (Συνδέσμου των παιχνιδιών) κ.Παπαδόπουλο επισκέφθηκε στην Γλυφάδα το ELC όπου όλα τα παιχνίδια εκεί έχουν έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μετέχει κανονικά στο «Καλάθι του Άη Βασίλη»

Ακολούθησε επίσκεψη στην Βάρη στο Bla Bla και στο κατάστημα με παιχνίδια Ganesh.

«Το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές, πάει πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ