ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αναπτυξιακός Νόμος: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του καθεστώτος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Αναπτυξιακός Νόμος: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του καθεστώτος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα»
pixabay

Τη δεύτερη Προκήρυξη για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Καθεστώς Ενίσχυσης «Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυσίδα» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022 υπέγραψε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Ο δεύτερος κύκλος υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στο συγκεκριμένο καθεστώς ξεκινά την 1η Ιουνίου 2023 με ημερομηνία λήξης του κύκλου υποβολών την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επιτρέπεται η υποβολή επενδυτικού σχεδίου που έχει ήδη υποβληθεί στην 1η Προκήρυξη του παρόντος καθεστώτος με την προϋπόθεση της προηγούμενης κατάθεσης αιτήματος απόσυρσής του στην αρμόδια Υπηρεσία ή την προηγούμενη έκδοση απορριπτικής απόφασης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του Ο.Π.Σ. - ΑΝ (https://opsan.mindev.gov.gr).

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και το επικαιροποιημένο υποστηρικτικό υλικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ (https://ependyseis.mindev.gov.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ