Συνάντηση Χατζηδάκη με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Ανανεώθηκε:
Με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, για να συζητήσουν θέματα προώθησης των επενδύσεων από την πλευρά του εφοπλιστικού κλάδου, αλλά και το θέμα της κοινωνικής συνεισφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel.
Από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, η Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής κ. Μαίρη Ψύλλα και ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής & Στρατηγικής κ. Γιώργος Χριστόπουλος.
Και από την πλευρά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών η Πρόεδρος κ. Μελίνα Τραυλού, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Λαιμός, η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Πέππα και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Εφιαλτικές οι δορυφορικές εικόνες από το «πριν» και το «μετά»
ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία το Ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ λόγω του πολέμου με το Ιράν: «Αυξημένη προσοχή»
00:01
Νέα επίθεση Τραμπ στα αμερικανικά ΜΜΕ: Απειλεί ABC και NBC με ανάκληση αδειών
23:59
Κένυα: Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας - Οι χάκερ ζητούσαν «λύτρα» 5 μπιτκόιν
23:54