Συρεγγέλα: Πώς θα αντιμετωπισθεί η ακρίβεια
Ανανεώθηκε:
Στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την καταπολέμησης της ακρίβειας αναφέρθηκε η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, τονίζοντας πως «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».
Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «γίνονται προσπάθειες και με το καλάθι του νοικοκυριού και με τη μόνιμη μείωση τιμής και με την αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος. Το θέμα είναι ότι προσπαθούμε και ότι είμαστε πάνω από το πρόβλημα».
Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως «ευχή είναι να είμαστε περισσότερο ενωμένοι και ενωμένες ως πολίτες αυτής της χώρας και όλα τα κόμματα σε βασικά πράγματα. Και επειδή έρχονται και ευρωεκλογές οι άνθρωποι αυτοί που θα πάνε εκεί να παίζουν για τη φανέλα της χώρας και να μην μεταφέρουν εσωτερικές διαδικασίες ή προβλήματα που μπορεί να έχουμε εδώ μεταξύ μας. Εκεί να παίζουμε για την Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Τσουχτερό» το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά
«Μαχαίρι» στις δαπάνες λόγω ακρίβειας: Ποιες αγορές θα κόψουν οι καταναλωτές το επόμενο 6μηνο
Livbelog: «Πυρά» Ιράν κατά Τραμπ για «απελπισμένη έκρηξη» - «Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας» - Χίλιοι οι νεκροί της Χεζμπολάχ, λέει ο IDF
08:25
Τα χταπόδια έχουν ένα αγαπημένο πλοκάμι που το χρησιμοποιούν κυρίως για σεξ, αποκαλύπτει μελέτη
08:16
Οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Αναλυτικά παραδείγματα ανά κατηγορία και θέση
08:14
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων
08:10