KΕΕΕ: Ζητούν παρέμβαση από τη Δόμνα Μιχαηλίδου, για την έλλειψη εργατικού δυναμικού
H Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΗ έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, ιδιαιτέρως στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό, επηρεάζει την λειτουργία των επιχειρήσεων, σημειώνει σε παρέμβασή της προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Όπως αναφέρει η ΚΕΕΕ, οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν αναπτυξιακές δράσεις χωρίς τους κατάλληλους εργαζόμενους, γι αυτό και η Ένωση ζητά άμεση παρέμβαση προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση και να στελεχωθούν οι καίριοι τομείς της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού.
«Πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα από το υπουργείο, καθώς η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, ιδιαιτέρως στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό, επηρεάζει την λειτουργία των επιχειρήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μιχαηλίδου: Επίδομα μητρότητας 7.470 ευρώ για 9 μήνες - Τι ισχύει για τις ειδικές περιπτώσεις
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ εξηγεί στο CNN Greece γιατί έπρεπε να αποσυρθεί το άρθρο για τα funds
22:03
Στο «φως» απολιθώματα της «κολασμένης κότας» - Τι γνωρίζουμε για τον πρώτο φρουτοφάγο δεινόσαυρο
21:55
«Χωριάτικο»: Πρώην αστυνομικός στο κύκλωμα - Η φωτογραφία με στρίπερ
21:45
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Εφές, αλλά παραμένει πρώτος στη Euroleague
21:35