Άρης Κουτελός (LG): Δεν κάνουμε πίσω - Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες
BUSINESS

Άρης Κουτελός (LG): Δεν κάνουμε πίσω - Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες

Η LG μέσα στην κρίση δεν έκανε «εκπτώσεις», αντιθέτως έκανε περισσότερα βήματα μπροστά με στόχο να κατακτήσει για άλλη μία φορά την πρωτιά. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Άρης Κουτελός μιλά στο CNN Greece για τους στόχους της LG, τις προκλήσεις αλλά και τις σπουδαίες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει.

Η LG μέσα στην κρίση δεν έκανε «εκπτώσεις», αντιθέτως έκανε περισσότερα βήματα μπροστά με στόχο να κατακτήσει για άλλη μία φορά την πρωτιά. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Άρης Κουτελός μιλά στο CNN Greece για τους στόχους της LG, τις προκλήσεις αλλά και τις σπουδαίες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει.

Ο μεγάλος Κορεάτικος Όμιλος με την ηγετική θέση στην αγορά της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών αγαθών, δεν σταματά να επεκτείνεται και να «κοιτά» μπροστά! Η LG έχει πάντα ως προτεραιότητα την καινοτομία, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τεχνολογία και την αξεπέραστη αισθητική. Άλλωστε, η «μαγική συνταγή» της LG αποδεικνύεται απόλυτα πετυχημένη, καθώς και μέσα στην περίοδο της κρίσης η εταιρεία συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Ο Γενικός Διευθυντής της LG, Άρης Κουτελός, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και βαθειά κατανόηση της αγοράς, μιλά στο CNN Greece για τους σχεδιασμούς της εταιρείας, τα νέα προϊόντα καθώς και τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε μία γκάμα εφαρμογών (κλιματισμός- ενέργεια) που έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις.

«Ο πιο σημαντικός στόχος για το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Ελλάς είναι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία. Οι συνεργασίες μας ανά την Ελλάδα, καλύπτουν μεγάλο εύρος από διαφορετικούς τομείς όπως τον τραπεζικό και τον τομέα της λιανικής πώλησης μέχρι τα εστιατόρια, όπου οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα προνόμια των συνδυαστικών επαγγελματικών λύσεων της LG», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Άρης Κουτελός.