Κωνσταντίνος Γιαννίδης: Η Vitex, το Ελληνοκινεζικό επιμελητήριο και η παγκόσμια οικονομία
BUSINESS

Κωνσταντίνος Γιαννίδης: Η Vitex, το Ελληνοκινεζικό επιμελητήριο και η παγκόσμια οικονομία

Ο πρόεδρος της Vitex και του Ελληνοκινεζικού Εµπορικού και Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου, μιλά στο CNN Greece τόσο για την ισχυρή πορεία της οικογενειακής επιχείρησης -η οποία εδώ και πολλές δεκαετίες δίνει... χρώμα σε όλο το κόσμο!-, όσο και για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κίνας και Ελλάδας.

 

Εδώ και αρκετές δεκαετίες, η Vitex δεν «βάφει» μόνο τα ελληνικά σπίτια και τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά αποτελεί τη «νούμερο ένα επιλογή» στα χρώματα σε Βαλκάνια, Ρωσία αλλά και Κύπρο. Η εξωστρέφεια του ομίλου είναι σημαντική, και ο πρόεδρος της οικογενειακής εταιρείας, Κωνσταντίνος Γιαννίδης επενδύει ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι.

Ο κ. Γιαννίδης μιλά στο CNN Greece, για το ξεκίνημα της Vitex, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρεία τόσο παλαιότερα όσο και τα τελευταία, δύσκολα χρόνια της κρίσης, αλλά και τη νέα επένδυση που πραγματοποίησε ο Όμιλος μέσω των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στη Βιομηχανική Περιοχή του Ασπροπύργου.

Η συμβολή, ωστόσο, του Κωνσταντίνου Γιαννίδη στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι δεν σταματά εδώ. Όχι μόνο ως επιχειρηματίας, αλλά και ως πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Εµπορικού και Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου, επιδιώκει όλο και περισσότερο την ανάπτυξη των ελληνο-κινεζικών επιχειρηματικών σχέσεων.