Τουρισμός για όλους 2022: Τέλος Σεπτεμβρίου η νέα κλήρωση - Ξεπέρασαν το 1,2 εκατομμύριο οι αιτήσεις
Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.
Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ σχετικά με το πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων.
Η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση.
Όπως είπε η κυρία Ζαχαράκη, 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.
Μάλιστα επεσήμανε ότι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος, όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες.
Μάλιστα, το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.
Υπενθυμίζεται, ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ, που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Τουρισμός για όλους»: Πότε θα εξαργυρωθούν τα vouchers των 150 ευρώ
Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώνονται οι 200.000 δικαιούχοι
SPONSORED
Οκτώ άνθρωποι νεκροί σε δύο διαδοχικά τροχαία στον ίδιο αυτοκινητόδρομο στην Ουγγαρία
11:38
Ο αβέβαιος χάρτης των αγορών - Βουτιά στο πετρέλαιο, κέρδη στις μετοχές
11:31
Καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών* στο Παγκόσμιο από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:18
Παξοί: Συνελήφθη ο πλοίαρχος για τη φωτιά στα τουριστικά σκάφη - Θαλάσσια ρύπανση έκτασης 100 μέτρων
11:07