Γεωργιάδης: 32 αλυσίδες και 1.560 παιχνίδια στο «Καλάθι του Άη Βασίλη»
Ανανεώθηκε:
Διευρύνεται η συμμετοχή επιχειρήσεων στο «Καλάθι του 'Αη Βασίλη» με τις επιχειρήσεις να φτάνουν τις 32 και ο κατάλογος των προϊόντων να περιλαμβάνει 1560 παιχνίδια, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη.
Διευρύνεται η συμμετοχή επιχειρήσεων στο «Καλάθι του 'Αη Βασίλη» καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν φτάσει τις 32 και ο κατάλογος των προϊόντων περιλαμβάνει 1.560 παιχνίδια.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Καλάθι του 'Αη Βασίλη, τελευταία καταμέτρηση 32 αλυσιδες με plaisio, public και 1560 παιχνιδια! Πάμε γερά!»
Σε συνέντευξή του στο MEGA ο υπουργός ανέφερε την εκτίμησή του ότι το καλάθι του 'Αι Βασίλη ότι θα έχει μία πολύ καλή πορεία, καθώς, στην έναρξη της πρωτοβουλίας, είχαν ανέβει στην πλατφόρμα του e-καταναλωτή 10 αλυσίδες παιχνιδιών και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, τα μαγαζιά είχαν αυξηθεί στα τριάντα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης: Κέρδος 1,5 μισθού ετησίως από το «καλάθι του νοικοκυριού»
Μεγάλωσε το «Καλάθι του Άη Βασίλη - Αυξήθηκαν οι αλυσίδες που συμμετέχουν
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47