ΕΡΓΑΝΗ: «Άνοιξαν» οι δηλώσεις αναστολής σύμβασης εργασίας για τους γουνοποιούς
Ανανεώθηκε:
Διαθέσιμο είναι από σήμερα 1η Φεβρουαρίου το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τις επιχειρήσεις – εργοδότες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Γουνοποιίας που πλήττονται από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.
Συγκεκριμένα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα από σήμερα 1/2 να υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Φεβρουάριο 2023.
Ειδικά για συμβάσεις εργασίας εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή κατά το χρονικό διάστημα από 1/2/2023 έως και 6/2/2023, οι υπεύθυνες δηλώσεις των επιχειρήσεων υποβάλλονται απολογιστικά εντός του χρονικού διαστήματος από 1/2/2023 έως και 6/2/2023.
Για συμβάσεις εργασίας εργαζομένων που τίθενται σε αναστολή από 7/2/2023 και εντεύθεν, ισχύει η προαναγγελία της αναστολής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΑΝΗ: Άνοιξε για τις διορθώσεις IBAN στο Πρώτο Ένσημο και το Ανοιχτό Πρόγραμμα
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή σε ασφαλιστικές εταιρείες και security
SPONSORED
8 νέες ταινίες βασισμένες σε video games που αναμένονται στους κινηματογράφους
09:47
Ψηφιακός μετασχηματισμός Δικαιοσύνης – Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία και δικαστικές αίθουσες
09:36
«Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»: Τι «έβγαλε» η δημόσια διαβούλευση για εκλογικό νόμο και «ΕΝΦΙΑ»
09:36
Hotel news: Τα πιο hot ξενοδοχειακά νέα έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σεζόν
09:30