ΧΡΗΜΑ

Αναδρομική επιδότηση ρεύματος για αρτοποιούς - Η διαδικασία για τους δικαιούχους

Αναδρομική επιδότηση ρεύματος για αρτοποιούς - Η διαδικασία για τους δικαιούχους
Για να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται οι εποιχειρηματίες - αρτοποιοί θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία Photo by Chesnot/Getty Images

Με τον πάροχο που εκπροσωπούσε ή εκπροσωπεί την παροχή τους το διάστημα Φεβρουαρίου - Νοεμβρίου 2022 θα πρέπει να επικοινωνήσουν οι αρτοποιοί για να λάβουν την αναδρομική επιδότηση ρεύματος.

Σύμφωνα με τις οδηγίες δόθηκαν με ΦΕΚ για την αναδρομική επιδότηση ρεύματος, για να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται οι εποιχειρηματίες - αρτοποιοί θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι αρτοποιοί με ΚΑΔ 1071 - προκειμένου να αποδοθούν αναδρομικά τα ποσά των επιδοτήσεων του ταμείου ενεργειακής μετάβασης σύμφωνα με το ΦΕΚ το οποίο δημοσιεύτηκε στις 3/1/2023 - θα πρέπει:

1. Να επικοινωνήσουν με τον πάροχο που εκπροσωπούσε ή εκπροσωπεί την/τις παροχή/ες σας το διάστημα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022, έτσι ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο συγκεκριμένος πάροχος (ο κάθε πάροχος έχει την δική του διαδικασία).

2. Βασική λεπτομέρεια που πρέπει να επιβεβαιώσει ο δικαιούχος είναι ότι ο συγκεκριμένος πάροχος, τον έχει καταχωρημένο ως ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ με ΚΑΔ 1071.

3. Εάν ο πάροχος δεν έχει σωστά καταχωρημένη την επιχείρηση, δηλαδή έχει άλλον ΚΑΔ, θα πρέπει να σταλεί η έναρξη επαγγέλματος από την προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxis ως αποδεικτικό της δραστηριότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ