Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ: Πέτυχε διαγραφή δανείου σε ποσοστό 88%
Ανανεώθηκε:
Με μία ιδιαίτερη υπόθεση δανειολήπτη ασχολήθηκε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ η οποία απαιτούσε εκτός από εξατομικευμένη μελέτη και ευαισθητοποιημένη διαχείριση.
Ο δανειολήπτης που προσήλθε, έχασε τη σύζυγο του η οποία ήταν και εγγυήτρια του δανείου του. Κατόπιν ενημερώθηκε από δικηγορικό γραφείο ότι προχωρούν οι νομικές ενέργειες για την οφειλή του, ύψους 63.275€ την οποία δεν κατάφερε να τακτοποιήσει λόγω της υγείας και απώλειας της συζύγου του.
Μετά από διερευνητικές συζητήσεις με τη δικηγορική εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων της Τράπεζας, η λύση που εγκρίθηκε είναι:
η διαγραφή ποσού ύψους 55.775,65€ και η εξόφληση του δανείου με την καταβολή 7.500€ σε 3 άτοκες δόσεις.
H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα στον Τρελοπενηντάρη - Κάνει τον κιμπάρη»
09:49
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός φορτηγού με οικοδομικά στην Εγνατία Οδό - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
09:24