Φορολοταρία: Θα κληρωθούν από 1.000 έως 50.000 ευρώ για 556 τυχερούς
Για την Παρασκευή 26/05, στις 12:30μ.μ. έχει πρόγραμματιστεί η 17η δημόσια κλήρωση της «Φορολοταρίας» για τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Απρίλιο και οι 556 τυχεροί θα λάβουν από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ σήμερα μοιράζει από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ σε αποδείξεις που «μπήκαν» στην κληρωτίδα από ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2023.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet ή να δουν τον κατάλογο των τυχερών λαχνών για την 17η κλήρωση.
Υπενθυμίζεται πως η φορολοταρία θα κληρώσει από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ σε 556 φορολογούμενους.
- 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ,
- 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ,
- 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ και
- 500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
SPONSORED
«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για την εμπορική συμφωνία ΕΕ - ΗΠΑ
12:32
Στο νοσοκομείο 13χρονη μετά από ξυλοδαρμό σε γυμνάσιο της Αμαλιάδας
12:24
Η ENTERSOFTONE αποκτά την πιστοποίηση Solutions Partner with certified software
12:15
Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε 33χρονο κάτοικο του νησιού για βιασμό
12:09