Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις
Μια δεύτερη ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, έχουν μέχρι και σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου όσοι και όσες δεν πρόλαβαν κατά την προηγούμενη προθεσμία.
Ειδικότερα, όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος (κλικ εδώ), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Υπενθυμίζεται ότι, το επίδομα αντιστοιχεί σε 1.500 ευρώ ανά φοιτητή και φοιτήτρια ή 2.000 ευρώ ανά άτομο όταν επιλεχθεί η συγκατοίκηση.
Παπαθανάσης: Έγκριση 20 Τομεακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης ύψους 11,787 δισ. ευρώ
14:00
Νέα πυρά από τον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και την μη στήριξη της Δύσης
14:00
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ευρώπη για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ χτυπά ταυτόχρονα Τεχεράνη και Λίβανο - «Σήμερα αναμένονται εκπλήξεις»
13:55
Νέος καυγάς Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Τον βιντεοσκοπούσε ενώ έτρωγε (vid)
13:48